Vrienden van Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst kan niet bestaan zonder de steun van donaties en vrijwilligers. Draag jij het Landgoed nu ook een warm hart toe, dan kan je Vriend van Schovenhorst worden. Voor minimaal € 25,- per jaar stel je ons in staat om mee te helpen aan het behoud van de vijf unieke bomentuinen die het Landgoed rijk is. Daarnaast draag je bij aan de educatieve programma’s voor basisscholen en maak je het culturele programma op het Landgoed mede mogelijk. Kortom, met de steun van de Vrienden van Schovenhorst behouden we het Landgoed voor de toekomst.

Als Vriend van Schovenhorst ontvang je korting op culturele activiteiten van het Landgoed. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en nodigen we je uit voor speciale Vrienden-activiteiten.

Aanmelden voor Vriend van Schovenhorst kan via het contactformulier of mailen naar: info@schovenhorst.nl.

ANBI status en aftrekken van giften

De stichting Schovenhorst is sinds 1 januari 2008 geregistreerd als ANBI, dat is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 0028.51.751. Je Vriendenbijdrage is als gift aftrekbaar bij je belastingaangifte. Mocht het nodig zijn dan kunnen we daar een bewijsbrief voor aanleveren.

Aanmelden als Vriend van Schovenhorst

Name(Vereist)
Adres(Vereist)
Minimaal € 25,-
Toestemming
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.