Activiteiten 

Op het Landgoed is elke dag wat te beleven. Je kan er dwalen door het bos of wandelen aan de hand van een  wandelroute terwijl je ontdekt wat het Landgoed te bieden heeft. Of wandel mee en luister naar mooie verhalen van de gids en ontdek zo de geheimen van Schovenhorst. Landgoed Schovenhorst is er voor jong en oud, het hele jaar door en biedt een uniek dagje uit.

Wandelingen en rondleidingen

Schovenhorst is beroemd om zijn vijf unieke bomentuinen. Deze zijn in de 19e en 20e eeuw ontstaan uit kwekerij- en bosbouwexperimenten met naaldbomen. Op het Landgoed zijn drie themawandelingen uitgezet om zo alle vijf de bomentuinen te ontdekken. Kies een van de drie themawandelingen of laat je rondleiden door een van onze gidsen en ontdek alle geheimen van het Landgoed.

Culturele activiteiten op het Landgoed

Gedurende het jaar organiseren wij regelmatig voorstellingen voor jong en oud. Kijk op onze agenda voor de voorstellingen voor komende periode.

Het speelbos en kinderfeestjes

Hutten bouwen, ravotten en klauteren: het kan allemaal in het Speelbos. Lees hier verder wanneer je welkom bent in het Speelbos.

Ook kan je je kinderfeestje vieren en een spannende foto-speurtocht doen. Lees hier verder voor meer informatie.

Locatieverhuur

Op het Landgoed zijn drie gebouwen voor activiteiten te huur: het Koetshuis, de Werkstee en Brasserie Schovenhorst. Elk gebouw is zeer karakteristiek en heeft een geheel eigen sfeer. Kijk welke locatie het beste past bij uw activiteit.

Bostoren foto’s