Kinderfeestjes

Wist je dat dit bijzondere landgoed al 170 jaar oud is? Op 20 januari van het revolutiejaar 1848 lukte het mr. J.H. Schober uit Utrecht om voor iets meer dan duizend gulden een stuk heide van tachtig hectare van de gemeente Putten te kopen. Toen is het allemaal begonnen!

Willen jullie het Geheim van Schovenhorst, dat in de schatkist zit, zien? Dit kan als kinderfeestje maar het is ook een leuke fotospeurtocht voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van en volwassene. Leuke activiteit voor opa’s, oma’s, ouders met kinderen. De kist zit natuurlijk op slot en het gaat alleen open als de vragen beantwoordt zijn.  Om deze vragen te kunnen beantwoorden, gaan jullie op ontdekkingstocht.

Elk kinderfeestje  start bij de Brasserie. Hier wordt je ontvangen en kunnen jullie je rugzakken ophalen en weer inleveren.

Ter info..Van april tot en met oktober biedt Schovenhorst unieke school-educatie-reisjes met een programma naar keuze. Er zijn mogelijkheden voor groepen van 30 tot 80 kinderen per programma. Voor meer informatie vul je het contactformulier in of bel ons even.

Kinderfeestje Het geheim van Schovenhorst

Deze fotospeurtocht incl. bezoek aan de Bostoren, kunt u met uw familie zelfstandig doen. Het is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen en verjaardagsfeestjes. Het voornaamste doel is dat u op een leuke en recreatieve manier kennis maakt en geniet van het landgoed.  In Brasserie Schovenhorst staat de schatkist met het Geheim van Schovenhorst. Dat geheim gaat u vandaag samen met de kinderen ontdekken.

De schatkist zit natuurlijk op slot, want daarin zit het Geheim van Schovenhorst. Om de kist te mogen openen moeten de opdrachten van het ‘Geheim-ontdekkingsvel’ gedaan worden. De plaatsen waar de opdrachten uitgevoerd moeten worden zijn te vinden met behulp van de plattegrond en het fotoboekje.

Op het eindpunt is Het Geheim van Schovenhorst in de schatkist te vinden.

€ 10,00 per persoon inclusief een drankje en beklimming van de Bostoren
Educatie foto’s
Virtuele kaart