Bijzonder éénpersoonspubliek voorstelling wordt verplaatst naar een andere datum

Aangezien Brasserie Schovenhorst  i.v.m. de coronaregels alleen To Go aanbiedt zoals een warme choco, lekker broodje, heerlijk soepje, hun wekelijkse specials 😊en natuurlijk de Schovenhorsterkoek hebben we besloten de bijzondere eenpersoonsvoorstelling van Tam tam a.s. zondag 18 oktober te verplaatsen naar een andere datum.
Want….. de ontvangst voor dit bijzondere theater, moet ook bijzonder zijn…. wandelend door de mooie ommuurde tuin bij de Brasserie, gezelligheid van een terras, de rode loper naar de Werkstee… dit is nu allemaal niet mogelijk!🤷‍♀️ dus we houden het tegoed! 😀

 

The Tube is letterlijk een kijkbuis: een éénpersoons voorstelling die een echte intense en persoonlijke 1 op 1 theaterervaring biedt in zeer gecondenseerde vorm.
Aan een kant van de buis wordt gespeeld en aan de andere kant word je getrakteerd op visuele scènes van 2 minuten met eigen muziek en een verrassende wending.
The Tube is TAMTAM’s reactie op alle onmogelijkheden van theater op dit moment. Ontwikkeld toen in maart alle internationale tournees werden afgezegd. Het gezelschap zat niet bij de pakken en gebruikte de Corona-beperkingen juist als een uitdaging.
Hun voorstellingen zijn normaalgesproken veel groter maar ze hebben nu gekozen voor deze kleine schaal om toch hun bijzondere vorm van theater te laten zien.

Locatie: De rode loper bij de Werkstee (ingang via de ommuurde tuin bij Brasserie Schovenhorst)


Deze éénpersoonspubliek voorstelling kost € 2,00 p.p. en duurt 2 minuten per keer (Contactloos betalen met uw pinpas)

Landgoed Schovenhorst | Garderenseweg 93 Putten

Datum

okt 18 2020

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

€ 2,00 p.p. en duurt 2 minuten per keer (Contactloos betalen met uw pinpas)
De Werkstee op Landgoed Schovenhorst

Locatie

De Werkstee op Landgoed Schovenhorst
Ingang bij de Brasserie

Organisator

TAMTAM objektentheater
Website
https://tamtamtheater.nl/
QR Code

Geef een reactie

Go to Top